Vervolg workshop vlees noch vis

Vervolgworkshop ‘Vlees Noch Vis’ 

Speciaal ontwikkeld voor gevorderden en oud-deelnemers!

Nu 3 jaar en 300 getrainde koks verder hebben we een nieuwe workshop ontwikkeld. Deze workshops kan oud-deelnemers en gevorderden naar het volgende level brengen. Tijdens deze workshop gaan we vooral heel veel koken. Alle deelnemers koken minimaal twee volledige hoofdgerechten: één voorbeeld gerecht en één uit eigen keuken.  

Programma 
’s Ochtends wordt een korte herhaling en introductie over de juiste verhoudingen in een vegetarisch gerecht gegeven en om met deze juiste verhoudingen te oefenen gaan we daarna aan de slag met het koken van een hoofdgerecht. ’s Middags wordt een gerecht uit jouw eigen keuken gebruikt om aan te passen naar de juiste verhouding. De gerechten van alle deelnemers worden ter plekke getest door een geselecteerd consumenten testpanel.  

Daag jezelf nogmaals uit om lekker vegetarisch te koken en/of gebruik het als ideale voorbereiding op de Verkiezing VariatieChef van het Jaar 2014! 

Kosten: €50 voor deelnemers aan de verkiezing VariatieChef van het Jaar 2014, €75,- voor oud-deelnemers van onze workshops en €125 euro voor overige deelnemers. Prijzen zijn exclusief btw. en boekingskosten van €1,50.

Datum: Maandag 19 mei 2014.
 
Tijd: van 10:00 tot 15:30 uur.
 
Locatie: Smulwebkookcollege Nijverheidsweg Noord 55A, 3812 PK Amersfoort

Note: Voor het recept uit eigen keuken neem je zelf de ingrediënten mee. Indien je voor 12 mei je recept opstuurt kunnen wij jou een optimaal advies geven over het recept.

Aanmelden 

 [iphorm id=”14″ name=”Aanmeldingsformulier workshop vlees noch vis 2014″]