Workshop voor hobbykoks in Librije’s Atelier

Variatie in de Sterrenkeuken: leer vegetarisch koken als een echte chef!

De sterren van de hemel koken zonder vlees en vis is een bijzondere ervaring die we met iedereen – van chef tot gelegenheidskok – willen delen. Het mooie is dat je voor de workshop ‘Variatie in de Sterrenkeuken’ helemaal geen professionele kok hoeft te zijn.
Tijdens de workshop leer je onder andere groentesappen en bouillons maken, granen poffen en bijzondere groentegerechten bereiden. Aan het eind van de dag kan je genieten van een zelfgemaakt 4-gangen diner: een ware beloning op het hoogste niveau. Klik hier voor de fotos!

Anderen over de workshops:

Marie Louise Dekkers: “Aan te bevelen! Op 29 september was ik er bij! Top! Veel geleerd, met mooie recepten en heerlijke wijnen!”

Olivia: “Ook als je niet van kaas houdt, kun je heerlijk vegetarisch koken”.

Hans: “Onvergetelijke middag, geen vlees gemist. Top wijn”.

Tijdstip: 11:30-16:00 uur
Locatie: Librije’s Atelier, Zwolle
Prijs: 100 Euro
Geschikt voor: iedere thuiskok, met of zonder veel kookervaring

De laatste workshop met open inschrijving was op 24-11-2013, heeft u interesse in een zakelijk aanbod of een workshop voor groepen vanaf 10 personen dan kunnen wij dit voor u verzorgen.