Workshops2

Als u meedoet, wilt u natuurlijk winnen maar u wilt er óók iets van opsteken. Daartoe biedt Stichting Variatie in de Keuken in april en mei 2013 de workshops aan als optimale voorbereiding op de verkiezing van het ‘Variatiegerecht van het Jaar’. In deze workshops krijgt u de kans en de kennis aangereikt om met de ontwikkeling van een vegetarische lijn bezig te zijn die past in uw eigen keuken. U leert over nieuwe producten en technieken, over voedingswaarde, verzadigingswaarde en tevredenheidswaarde. En u wordt natuurlijk enorm geïnspireerd!

  • Regio Zwolle – Dinsdag 24 april: Librije’s Atelier, Zwolle
  • Regio Eindhoven – Maandag 7 mei: Hanos, Eindhoven

De workshops vinden overdag plaats zodat u ‘s avonds weer in uw eigen keuken staat.

Sterrenchefs
De volgende sterrenchefs verzorgen een kookdemonstratie tijdens de workshops en/of hebben plaats in de jury van de regionale verkiezingen:

  • Niven Kunz –restaurant Niven, Rijswijk
  • Soenil Bahadoer – restaurant de Lindenhof, Nuenen
  • Jef Schuur–restaurant Bij Jef, Texel
  • Chefs van de Librije, Zwolle

VariatieKeuken @Twitter

Variatie in de Keuken staat in de krant van Dutch Cuisine! Nieuwsgierig geworden? Lees hem online op: dutch-cuisine.nl/wp/wp-conten…

Beantwoorden · Retweeten · Toevoegen aan favorieten