Winnaar 2011

De winnaar van het Variatiegerecht van het jaar 2011 is Finalist 4: Brenda de Graaf, Yuri Wattemina en Daniel Elzendoorn van Restaurant De Florijn in Nieuwerbrug

 

Salade van linzen, gierst en snijbonen met salie, daarbij krokant gebakken knolselderij met kaas en noten en Hollandaise saus

Dat is het vegetarische gerecht dat deze middag in Librije’s Atelier werd uitverkoren tot Variatiegerecht van het Jaar 2011. De jury beoordeelde haar gerecht als beste, omdat het gerecht het meest verfijnd en verrassend was. Het gebruik van gierst vond de jury origineel en de Hollandaise saus was bijzonder op smaak.

Fotograaf foto links: Andrei Tchernikov foto rechts: Erwin Flohr

VariatieKeuken @Twitter

Variatie in de Keuken is casus-leider in de Publiek Private Samenwerking ‘Food, Value & Impact’. Hier ontwikkelen wij met bedrijven en kennisinstellingen, de meest effectieve en impactvolle interventies om de consument gezondere keuzes te laten maken. wur.nl/foodvalueimpact

Beantwoorden · Retweeten · Toevoegen aan favorieten