Diensten

Diensten

We helpen restaurants op verschillende manieren onze kennis van Menu Engineering toe te passen in hun eigen keuken. Meer groente, meer marge, minder afval en minder milieubelasting, minder negatieve recensies en meer tevreden gasten; welk doel je ook voor ogen hebt wij helpen graag!

Marge verhogen met de nieuwe menukaart

Marge verhogen met de nieuwe menukaart? Het is mogelijk om je marge te verhogen en derving te verlagen met onze menu engineering methode. Een mooi moment is om dit te doen vóórdat de nieuwe kaart ingaat. Zo kan er voor de oude en nieuwe situatie de klanttevredenheid en consumptie gemeten worden. Soms is een adviesgesprek al genoeg, een andere keer begeleiden

Meting van waste en consumptie voor menu-optimalisatie en afval-reductie

Waste en consumptie meting voor afval reductie en menu optimalisatie We begeleiden de chef met onze kennis en ervaring op weg naar een hogere marge en verlaging van de derving. We beginnen met een nulmeting en maken gelijk de eerste besparingsmogelijkheden inzichtelijk. Daarna brengen we de consumptie en derving in kaart eventueel parallel aan het meten van de klanttevredenheid. Op basis

Nulmeting en advies voor besparingen en marge verbetering

Nulmeting en advies voor besparingen en meer marge Binnen een paar uur hebben we de eerste euro’s al verdiend voor je en ben je zoveel kennis rijker dat je zelfstandig kan doorgaan met besparingen en veranderingen doorvoeren in het menu. Doel? Marge verbeteren en besparingen doen Wat is het? Nulmeting en advies. Dankzij een goede voorbereiding kunnen

Klanttevredenheid meten

Wil je de klanttevredenheid meten voor een specifiek gerecht of voor de nieuwe kaart? Dan hebben we nu iets nieuws! Een innovatieve applicatie waarmee je real-time inzicht krijgt in wat jouw gasten vinden van een specifiek gerecht, wat zij vinden van de geserveerde hoeveelheden of smaak, of wat hun mening is over andere aspecten die