Waarom?

Deelnemen aan de Verkiezing VariatieChef van het Jaar betekent natuurlijk dat je kans maakt op de felbegeerde titel, wat een hoop publiciteit betekent. Én dat je kans maakt op een week lang stage lopen bij restaurant Joia in Milaan, het enige 100% vegetarische sterrenrestaurant in Europa. Maar meedoen betekent ook dat je:

> Tot de heerlijkste gerechten zonder vlees of vis komt,

> Vaste klanten verrast en nieuwe klanten aantrekt met deze gerechten op je menu,

> Ze betrekt en activeert door de stemronde,

> Je restaurant goed onder de aandacht brengt bij het publiek

> Via onze inzet regionale en landelijke persaandacht krijgt

> Je profileert als restaurant dat meegaat met trends in culi-land om ook lekkere volwaardige gerechten zonder vlees of vis te maken

> Een hoop inspiratie opdoet.

> Bovendien kunnen deelnemers tegen een gereduceerd tarief meedoen met de workshop ‘Vleesch noch Vis’ die Variatie in de Keuken organiseert om de kneepjes van het vega-kook-vak te leren en te inspireren.

Kortom: reden genoeg om mee te doen.

Hoe doe ik mee?

Meteen aanmelden

VariatieKeuken @Twitter