Verkiezing VariatieChef van het jaar 2014

Verkiezing VariatieChef van het Jaar 2014  
Ook dit jaar wordt VariatieChef van het Jaar weer georganiseerd. Het is inmiddels al de 4de editie en dit jaar zullen er ook weer maximaal 24 teams strijden om de titel ‘VariatieChef van het Jaar’. De koks ontwikkelen een heerlijk hoofdgerecht zonder vlees of vis met minimaal 50% groenten. Bij een aantal deelnemers staat het gerecht op de kaart. Ga naar de pagina Proef en Stem om te kijken waar je deze bijzondere gerechten kan proeven!

Ben je al gaan proeven? klik dan hier om je stem uit te brengen:

[iphorm_popup id=”18″ name=”deelnemende restaurants”][/iphorm_popup]

 

 

Regionale voorrondes

Op 30 juni en 2 juli 2014 waren de regionale voorrondes. Hierbij zullen alle koks die zich ingeschreven hebben de gerechten aan de jury presenteren. Bij de regionale voorrondes wordt er per regio 1 winnaar uitgekozen door een professionele jury.

Publiek stemmen

Dit jaar zal het publiek ook een belangrijke rol spelen bij de verkiezing. Via publiekstemmen zal er per regio 1 extra winnaar uitgekozen worden. Wanneer de jurystem en de publiekstem gelijk is zal de tweede winnaar van de publiekstem doorgaan naar de finale. Zo staan er uiteindelijk 4 finalisten in de finale op 27 augustus in Librije’s Atelier.

Hoofdprijs
De uiteindelijke VariatieChef van het Jaar 2014 wint een stage bij restaurant Librije’s Zusje** en De Librije*** in Zwolle en de winnaar ontvangt één (1) jaar lang groente van Dutch Specials t.w.v €1500,- 

Wedstrijdreglement
Klik hier voor wedstrijdreglement. Hierin zijn alle regels en voorwaardes te lezen van VariatieChef van het Jaar 2014

 

Interview Dennis Klompsma – Villa Sasso from Variatie in de Keuken on Vimeo.