Voedingswaarde Scan

Voedingswaarde Scan

Bent u altijd al benieuwd geweest naar wat de voedingswaarde is van de gerechten die op uw menukaart staan. Maar heeft u niet te tijd om dit te bereken?  Wij doen dit graag voor u. Wij berekenen voor u precies uit hoeveel kilocalorieën, eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels de gerechten bestaan.

Wat is het doel van deze scan:
Doormiddel van deze scan krijgt u inzicht in de voedingswaarde van de gerechten op de menukaart. Aan de hand van deze gegevens wordt er gekeken naar de voedingswaarde van de gerechten en kan er een mogelijk adviezen voor verbetering worden uitgebracht worden. 

Wat krijgt u van ons:
De uitkomsten geven inzicht in de voedingswaarde van de gerechten op de menukaart. Vanuit daar kan gekeken worden hoe gezond de gerechten op de kaart zijn. U krijgt een handig overzicht met het alle voedingswaarde. Er zal een advies worden uitgebracht om in te spelen op een gezondere kaart.

Wat moet u zelf eraan doen
Om de voedingswaarde te berekenen hebben wij digitaal alle ingrediënten nodig per gerecht.

Voor eventuele vragen kunt u altijd mailen 

Ook benieuwd naar de voedingswaarde van de gerechten vraag nu een offerte aan. Het is mogelijk om verschillende scans te combineren.

VariatieKeuken @Twitter

Uit de ouwe doos: Arjen Lubach maakt gehakt van alle dieet "goeroes" en is het met ons eens... het beste dieet is simpel: eet gevarieerd en niet te veel! youtube.com/watch?v=fDaorm…

Beantwoorden · Retweeten · Toevoegen aan favorieten