Trainingen

Trainingen die wij klanten geven:

  • ‘Groenten in de Hoofdrol’ – Groentegerechten’: hoe verander je de verhoudingen van groente en vlees en vis op het bord?
  • ‘Vlees noch Vis Workshop’ – de vegetarische keuken: Hoe zorg je voor de juiste smaak, balans en verzadigingswaarde?
  • ‘Veganize it’ – lactose vrij en veganistisch koken: Hoe zorg je voor de juiste smaak, balans en verzadigingswaarde?
  • ‘Allergenen in de Keuken’ – Welke allergenen bevatten uw gerechten en hoe communiceert u hierover met gasten?

Het programma voor een training wordt in overleg met u samengesteld en bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk, waarbij zowel koks als bedrijfsleiding betrokken zijn. Interesse en wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? bel 020-2600206 of mail info@variatieindekeuken.nl

VariatieKeuken @Twitter

Variatie in de Keuken staat in de krant van Dutch Cuisine! Nieuwsgierig geworden? Lees hem online op: dutch-cuisine.nl/wp/wp-conten…

Beantwoorden · Retweeten · Toevoegen aan favorieten