Training & advies

Een adviestraject heeft geen vaststaande invulling. Dit programma wordt in overleg met u samengesteld en bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk, waarbij zowel koks als bedrijfsleiding betrokken zijn.

Voorbeelden van vragen die wij hebben gekregen, zijn:

  • Hoe kunnen wij onze marge verbeteren door nieuwe gerechten op de kaart te zetten?
  • Hoe kunnen we vegetarische gerechten toevoegen zonder veel extra voorraad?
  • Onze keuken heeft een heel hoge doorloopsnelheid: hoe maak ik een vegetarisch gerecht met weinig handelingen?
  • We willen graag werken met groenten van het seizoen, zowel vanwege de kosten als de milieuaspecten. Hoe kunnen we dat realiseren?

 

Uiteraard is dit slechts een greep uit de mogelijke vragen waarover wij kunnen adviseren. Als u een vraag heeft, zullen we altijd eerst vrijblijvend spreken over de invulling van een adviestraject. Neem contact op via info@variatieindekeuken.nl

VariatieKeuken @Twitter

RT @CVollebregt The new Food Challenge. Van Dam trekt 15 miljoen uit om meer plantaardige eiwitten op t menu te krijgen. telegraaf.nl/t/27630021 #zeewier

Beantwoorden · Retweeten · Toevoegen aan favorieten