2014 | Verkiezing VariatieChef (video)

In 2014 organiseerde Variatie in de Keuken voor maar liefst voor de 4de keer de Verkiezing VariatieChef van het jaar. Chef-koks uit het hele land hebben wederom gestreden om de titel ‘VariatieChef van het Jaar’. De koks ontwikkelden een heerlijk hoofdgerecht zonder vlees of vis met minimaal 50% groenten en plaatsten deze gerechten op hun kaart en website. Hiermee werden de restaurants in de spotlights gezet, werden bestaande klanten verrast en nieuwe klanten aangetrokken.

De finale van de verkiezing vond plaats in Librije’s Atelier te Zwolle. Daarbij was er sprake van een heuse #VariatieChef primeur: het niveau van de finalisten was dit jaar zo hoog dat de jury er unaniem voor koos om niet één maar twee winnaars uit te roepen. Takis Panagakis van Restaurant Mazie & Jermain de Rosario en Martijen Bax van Restaurant De Lindehof! waren de winnaars. Zij kregen allen een week stage van driesterrenchef Jonnie Boer van restaurant De Librije*** in Zwolle en ontvingen tevens één (1) jaar lang groente van Dutch Specials t.w.v €1500,-

De VariatieChef van het Jaar verkiezing 2014 werd mede mogelijk gemaakt door: Dutch Specials, Koninklijke Horeca NederlandPitch Communicatie & PR, Jonnie Boer en Librije’s AtelierHAS HogeschoolHotelschool Amsterdam ‘The Hague’, Alain Caron, Soenil Bahadoer, Maik Kuijpers, Christopher Naylor, Felix Wilbrink, Ico van Rheenen, Marijke Helwegen en Antoinette Hertsenberg.

Een greep uit de foto’s van de finale is terug te vinden op:
http://goo.gl/dpuHxt

 

Recent Projects