Maak kennis met onze beurspartners van de Horecava!

Bonduelle Food Service
Bonduelle Food Service richt zich tot de professional; van bistrochef tot ziekenhuischef en van sterrenchef tot cateraar. Bonduelle is een professionele partner die hun doelgroep motiveert en inspireert om meer met groente te doen!

Bonduelle Food Service“Uit eigen onderzoek is gebleken dat veel chefs passie hebben voor groente. Het blijft echter een uitdaging om vanuit groente te denken en hier lekker en gevarieerd mee te koken. De chefs willen graag meer doen met groenten en zij zien ‘meer groente op het bord’ als belangrijke kans voor hen, maar zij missen af en toe de inspiratie.

Wij helpen hen door inspiratie te bieden! Wij beschikken over culinaire adviseurs die op een creatieve manier meedenken met bijvoorbeeld menusamenstelling, we bieden recepten en variatietips, we staan op beurzen en een aantal keer per jaar bundelen we chefs samen in ons platform; het B-Team! Tijdens B-Team eventsdagen nodigen wij chefs uit om hun gasten dagelijks met groente te verrassen. Dit doen wij door middel van workshops, cooking jams en topsprekers.”
Voor meer informatie www.inspiredbybonduelle.com of nsmit@bonduelle.com of beursstand 01.299

 

Vroegop-Windig
Vroegop-Windig is een gepassioneerd familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring als groothandel en importeur van aardappelen, groente en fruit.

Vroegop-Windig“Wij hebben een passie voor groente en fruit en vinden dat iedereen in Nederland volop moet kunnen genieten van deze heerlijke en bovenal gezonde producten.Passie voor groente! Dat is wat Vroegop-Windig en Variatie in de Keuken gemeen hebben. Daarom slaan wij op de Horecava de handen ineen en gaan zij samen bezoekers van het Puur & Ver-plein inspireren hoe lekker en gevarieerd groenterijk eten kan zijn!”
Voor meer informatie www.vroegop.nl of 020-6061818 of beursstand vroegop-windig: 01.300-A1

 

Vitamix VitaPrep3
De Vitamix VitaPrep3 blender wordt ons tijdens de Horecava aangeboden door Woertman Nederland, een gespecialiseerd leverancier van horeca- en bakkerijapparatuur met een hoge kwaliteitsstandaard.

Vitamix Woertman“Voor pureren, blenden en snijden in de professionele keuken is de Vitamix VitaPrep3 zeer geschikt, omdat deze blender sneller werkt dan elke andere professionele blender. Maar wat nog belangrijker is, is dat de Vitamix VitaPrep3 uitstekend in staat is om de ingrediënten te blenden tot een zeer gladde, consistente en homogene massa. Daarnaast is de kwaliteit van deze blender dermate hoog, dat de Vitamix VitaPrep3 jarenlang kan voldoen aan de hoge eisen die in een keuken worden gesteld.”
Voor meer informatie www.woertman.nl of 030-6084141

Recent Projects