Binnen 48 uur een voorgerecht op tafel zetten met de ingrediënten uit de groentebox van Dutch Specials. De uitdaging van Variatie in de Keuken voor 30 chef-koks uit Rotterdam en Den Haag. Met chefs van Las Palmas, MOOII, Allure, Oker en Het Heden in het deelnemersveld was het niet moeilijk om meer chef-koks te verleiden om deze chef’s challenge te accepteren.

Benieuwd naar de creaties van alle chefs? Bekijk de foto’s van de gerechten van de challenge.

De winnaars

Rotterdam: chef-kok Terry Priem en sous-chef Frank van Rijsbergen van Restaurant Allure.
Den Haag: chef-kok Ted van Dissel van Restaurant Oker.

Als prijs hebben deze chefs een workshop van tweesterrenchef Menno Post bij restaurant De Bokkedoorns** in Overveen gevolgd.

 

48H-winnaars

Namens het gehele team van Variatie in de Keuken en Dutch Specials bedanken we alle chef-koks voor hun prachtige en creatieve inzendingen tijdens de challenge. Tevens danken wij  Dutch Specials voor het leveren van de groenteboxen en Loethe Olthuis voor haar deelname aan de jury!

Recent Projects