Gratis ontwikkelprogramma: doe mee om je menu gezonder te maken!

Ontwikkelprogramma: doe mee om je menu gezonder te maken!

Restaurants die hongerig zijn naar gezond(er) koken en die toe zijn aan de volgende stap helpen wij graag. In het programma begeleiden we niet alleen de chef maar het hele team wordt enthousiast gecoacht en betrokken en klaar gestoomd in te spelen op de wensen van de gast van morgen.


Wat levert het op?

Je krijgt inzicht in de wensen van je gasten en er wordt een groepsgevoel gecreëerd omdat er zowel in de keuken als in het restaurant samengewerkt wordt aan korte opdrachten. Tevens zullen we samenwerken aan het optimaliseren van de menukaart waardoor kosten bespaard kunnen worden en we bijdragen aan een gezondere wereld.

De inzichten zullen resulteren in een persoonlijk advies voor het restaurant.

Hoe gaat het in zijn werk?
Wij helpen je door handvatten en tips & tricks aan te reiken om zelf ­– door kleine stapjes te zetten – vernieuwingen door te voeren. We zullen gedurende 2 weken het restaurant op afstand stimuleren en motiveren om een gezonder productaanbod te creëren. We denken hierbij aan verhoudingen tussen groenten en vlees en de vermindering van suiker, verzadigd vet en zout.

We werken gedurende deze weken met bepaalde thema’s zoals portiegroottes, omgevingsfactoren en hergebruik. Deze kunnen naar eigen wens worden ingevuld.

Het is leuk, leerzaam en levert het restaurant en het team veel op!

Heb je interesse in dit programma of wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in: