Onderzoek / Recente onderzoeken

Variatie in de Keuken voert onderzoeken uit op eigen initiatief en in opdracht van anderen. Voor alle kwalitatieve en kwalitatieve onderzoeken op het gebied van gezond en duurzaam eten kunt u bij ons terecht. Onze kracht is creativiteit, resultaatgerichtheid en ons grote netwerk in horeca, food branche en werkveld van politieke en maatschappelijke organisaties. Variatie in de Keuken heeft onder andere projecten uitgevoerd voor het Ministerie van Economische Zaken, Frugi Venta, Wageningen UR, Smilde Foods en het GroentenFruit Huis. Bekijk ons portfolio of vraag naar meer informatie bij onze Projectmanager Erik van Bommel.

VariatieKeuken @Twitter

Variatie in de Keuken is casus-leider in de Publiek Private Samenwerking ‘Food, Value & Impact’. Hier ontwikkelen wij met bedrijven en kennisinstellingen, de meest effectieve en impactvolle interventies om de consument gezondere keuzes te laten maken. wur.nl/foodvalueimpact

Beantwoorden · Retweeten · Toevoegen aan favorieten