Nulmeting

Nulmeting

Gratis nulmeting beschikbaar voor de eerste tien restaurants die zich aanmelden!

Wat bieden we?
Ben je benieuwd of jouw restaurant genoeg groenten serveert in verhouding tot de hoeveelheid vlees of vis? Variatie in de Keuken stelt een gratis nulmeting beschikbaar voor de eerste tien restaurants die zich aanmelden. Dit is een onderdeel van een groter onderzoek waarin onderzocht wordt wat de rol van groente in de Nederlandse restaurants is.

Wat levert het op?
Je krijgt een mooi inzicht in de eigen situatie, en hoe deze in verhouding staat tot 50 vergelijkbare restaurants. Tevens krijg je advies op basis van het onderzoek. Denk bijvoorbeeld aan tips over hoe je gemakkelijk de hoeveelheid groenten kan vergroten en het stukje vlees of vis kan verminderen, met het behoud van klanttevredenheid. Sterker nog: uit een eerder onderzoek van Variatie in de Keuken bleek dat minder vlees/vis en meer groenten juist meer gewaardeerd wordt door de gast, en het ook nog eens goed voor je inslag is.

Hoe gaat het in zijn werk?

Er wordt een kort interview afgenomen door een Menu Engineering medewerker, waarin gepraat wordt over wat de visie van het restaurant is en hoe gedacht wordt over groente. Daarna vindt er een nulmeting plaats, waar gemeten wordt wat de verhouding tussen vlees/vis en groente op dit moment in jouw restaurant is.

Wil je graag met jouw restaurant meewerken aan dit onderzoek? Vul dan onderstaand contactformulier in!