Ode aan traditie in Bonduelle Inspiratiemagazine

Voedzame gerechten die doen denken aan vroeger, daar worden gasten gelukkig van. Het houdt herinneringen levend. Het smaakt en het geeft voldoening. Daarom brengt Bonduelle Food Service een inspiratiemagazine uit voor het najaar, met de beste traditionele recepten op moderne wijze.

Culinair manager Berry Hoosemans heeft verschillende chefs gevraagd naar hun inspiratiebronnen en naar hoe zij ‘grootmoeders’ keuken op de kaart zetten. Zij hielpen bij het ontwikkelen van het inspiratiemagazine door nieuwe recepten te creëren die hen doen denken aan vroeger. De recepten bevatten seizoensgroenten als basis en bieden een manier om goede klassieke gerechten op het menu te zetten, aangepast aan het heden.

Joris deelt op bladzijde 9 en 21 van dit magazine wat één van zijn favoriete najaarsgroenten is: pompoen. Hij vertelt ook over zijn moeders legendarische pompoensoep.

Klik hier om Bonduelle’s Inspiratiemagazine online te lezen.