Nieuw: vegetarische trend tijdens ‘Puur Restaurantweek’

Tijdens een zonovergoten week stond tijdens de Puur Restaurantweek puur en vooral vegetarisch koken centraal. Chefkoks hebben zich kunnen overtuigen van het feit dat een gezond, gevarieerd gerecht geen vlees of vis behoeft: restaurantgasten zitten te wachten op veel meer groente! De pure smaken van bijzondere, vegetarische gerechten hebben ervoor gezorgd dat iedereen eenvoudigweg puur heeft genoten!

puur_restaurantweek_2013_W413_H226_CRCenter95

Puurste Restaurant van 2014
Dit jaar wordt opnieuw de titel ‘Puurste Restaurant van het Jaar’ uitgereikt. Deelnemende restaurants aan de Pure Restaurantweek vulden een vragenlijst in waarop zij aangaven welke duurzame producten worden gebruikt in de onderneming. Ook werd naar de persoonlijke motivatie gevraagd en de wijze waarop het restaurant zelf de pure producten onder de aandacht brengt bij haar gasten.

Op basis van de verkregen informatie nomineert de vakjury drie restaurants. Bij hen komt in September de jury van Puur! Uit eten proeven. In oktober wordt uiteindelijk de winnaar bekendgemaakt. Dit restaurant ontvangt de bijzondere, eervolle titel ‘Puurste Restaurant van 2014’. 

Loesje_Puur_Restaurant_Week6.jpg