Groenterijk eten hot bij Horecava en persbureau’s in Amsterdam

Horecava perslunch PitchPR

Bij de opening van de Horecava Amsterdam Rai serveerden wij: Lollies van schapenkaas met gekarameliseerde peer, rode wraps met geroosterde venkel, frisse sla en knoflook-peterselie dressing en ‘bonbons’ van geitenkaas gerold in pistache kruim en een verrassing in het midden: 5 van de 10 mensen hadden het juist: een druif

Deze groenterijke fingerfood verzorgden wij tijdens de perslunch van Pitch Communicatie & PR. Onze PR-tijgers die al sinds de oprichting van de stichting voor ons klaar staan!

Coebergh Nieuwjaarsdiner

Net als vorig jaar, mag Variatie in de Keuken het ‘kerst’diner verzorgen bij PR bureau Coebergh. Een bijzonder rijk menu met daarin groente in te hoofdrol en een andere verhouding van vlees op het bord. Uiteraard alles vers bereid, biologisch en rekening houdend met het seizoen en waar het vandaan komt. Op het menu staat vanavond: 

Voorgerecht: Soep van geroosterde rode bieten soep met zoete aardappel en komijn

Tussengerecht: Carpaccio van venkel, koolrabi, chogggiabiet & bloemkool met peterseliedressing

Hoofdgerecht: Geroosterde pastinaak en pompoen met rode ui, kerstomaatjes en kappertjesvinaigrette, Aardappel knolselderijpuree; In rode wijn met tijm gemarineerd hert, gestoofd met cognac & gerookte knoflook of  Gevulde portobello met mozzarella en carozza, met pistache- en zongedroogde tomaat salsa

Interesse in de recepten? Of wil je onze filosofie van koken een keertje proeven?  Dat kan op een van onze proef-diners. Mail info@variatieindekeuken.nl als je interesse hebt.