Een week lang groente recepten voor iedereen, in de Telegraaf

“Volgende week woensdag 1 oktober wordt in het Museum van Loon in Amsterdam het Different Diner gehouden, georganiseerd door de Stichting Variatie in de Keuken. Allen die aanzitten, BN-ers, sporters, politici, wetenschappers, directeuren van gezondheidsbelangenverenigingen, vragen aandacht voor GROENTE. Er MOET meer groenten worden gegeten. Het is gezonder en duurzamer. Slechts vijf procent van de Nederlanders eet genoeg groentes.” (Bron: De Telegraaf)
 
Tot en met aanstaande woensdag 1 oktober deelt De Telegraaf daarom van een aantal van de Different Dinner-gasten hun eigen groente recept.
 
Deze week maakten we al kennis met de heerlijke bloemkoolsalade van vredeskoningin Marijke Helwegen. Jochem Uijtdehaage onthulde op donderdag het geheim van zijn Olympisch succes met een heerlijke Marokkaanse groentestoof. En last but not least, Miss World Nederland, Tatjana Maul, liet aan iedereen zien waar echte schoonheid vandaan komt: gezonde Afrikaanse pindasoep! Bekijk ze allemaal op onze recepten pagina!
 
Benieuwd naar wat er de komende dagen nog aan kookgeheimen wordt prijsgegeven? Check dagelijks De Telegraaf en zie waar Wilfred en Lili Genee, Ruben Dingemans en Abdelkader Benali hun energie vandaan halen!