Dutch Cuisine krant

De nieuwe Dutch Cuisine krant is uit! In deze editie staan 25 korte nieuwsitems waarbij de thema’s inspiratie en impact centraal staan. Het levert je een nieuw kijk op onze eetcultuur op. In deze editie wordt ook het werk van Variatie in de Keuken genoemd met een korte omschrijving van het lopende project Gezond010 dat wij in opdracht van Gemeente Rotterdam uitvoeren. Ben jij ook benieuwd? Lees ons artikel en vele anderen.

Via deze link kun je de krant downloaden en kun je alle items rustig lezen.

Om je alvast een voorproefje te geven volgen hieronder de nieuwsitems in het kort:

  1. Het klimaat op ons bord
  2. Wortel of Rookworst?
  3. The Green House
  4. Diner van de Toekomst
  5. Drechtstadsboer
  6. Dutch Cuisine op Chefs R(e)volution
  7. Grüne Woche
  8. QO Amsterdam
  9. Madrid Fusion
  10. Nieuwe Ambassadeurs
  11. Cor Unum ontwerpwedstrijd
  12. De Dakakker
  13. Culinaire route Rembrandt en de Gouden Eeuw
  14. Sustainable Diets
  15. Aanbestedingsuitvraag met Duurzame criteria in Groningen
  16. Brabantse Celebrates Food 2018
  17. Rotterdam zet zich in voor een gezonder Voedselaanbod
  18. Horeca en Catering ontdekken groenten en fruit
  19. Leerlingen maken Brabants receptenboek
  20. SPACE10 het geheime laboratorium van IKEA
  21. Smaaklessen
  22. Kipster
  23. Low Lands Diet
  24. Dutch Cuisine chef in de spotlight: Jim de Jong
  25. Dutch Cuisine neemt deel aan RUMORE