1* Michelinrestaurant Vermeer opent opnieuw zijn deuren!

Op 10 juni opende Restaurant Vermeer weer zijn deuren. Tijdens de verbouwing van het hotel waar Restaurant Vermeer onderdeel van is (NH collection Barbizon Palace hotel), kookte het team van Vermeer bij het pop-up restaurant “Roomservice at Olof’s”. Dit heeft chef-kok Chris Naylor nieuwe inspiratie gegeven. Hij zegt bijvoorbeeld: “De pop-up heeft bewezen dat Nederland klaar is voor een kaart met meer groenten en minder vlees/vis”. Daarbij gaan ze nu nog meer voor natuurlijke producten. De gerechten worden bepaald op basis van wat er beschikbaar is bij de lokale leveranciers, en ook komen sommige groenten en kruiden van de daktuin van het hotel. Ze verrassen de gasten dus elke dag met andere gerechten! De gasten hoeven daarbij alleen aan te geven hoeveel gangen ze willen eten. Chris Naylor zegt: “De natuur is voor mij de belangrijkste inspiratiebron. Wij koken volgens het ritme van de seizoenen.”

Klik hier om het hele artikel te lezen bij pure luxe, of hieronder om naar de website van het restaurant te gaan.

www.restaurantvermeer.nl