Jury 2011

De jury van de finale op 28 september 2011 bestond uit:

    • Jonnie Boer, chef-kok De Librije
    • Antoinette Hertsenberg, tv-presentatrice en schrijfster van ‘De dunne vegetariër’
    • Freek van der Valk, hotelier Van der Valk Ridderkerk
    • Makkie Mulder, hoofdredacteur van delicious en restaurantgids Lekker
    • Marianne Thieme, politiek leider van de Partij voor de Dieren

* Tijdens de voorrondes bestond de jury uit de souschef Maik Kuijpers van De Librije, voedingsdeskundige Marion Pluimes en een wisselende expert.

VariatieKeuken @Twitter

Variatie in de Keuken is casus-leider in de Publiek Private Samenwerking ‘Food, Value & Impact’. Hier ontwikkelen wij met bedrijven en kennisinstellingen, de meest effectieve en impactvolle interventies om de consument gezondere keuzes te laten maken. wur.nl/foodvalueimpact

Beantwoorden · Retweeten · Toevoegen aan favorieten