Uit de ouwe doos: Arjen Lubach maakt gehakt van alle dieet "goeroes" en is het met ons eens... het beste dieet is simpel: eet gevarieerd en niet te veel! youtube.com/watch?v=fDaorm…
Dank Herman! We kijken er met plezier op terug. En vooral kijken we graag vooruit, hoe we met zijn allen verandering kunnen realiseren @gezond010 twitter.com/hermanpoos/sta…
Variatie in de Keuken is casus-leider in de Publiek Private Samenwerking ‘Food, Value & Impact’. Hier ontwikkelen wij met bedrijven en kennisinstellingen, de meest effectieve en impactvolle interventies om de consument gezondere keuzes te laten maken. wur.nl/foodvalueimpact
VidK doet #onderzoek naar de rol van #groenten in #restaurants in #Nederland: doe gratis mee! variatieindekeuken.nl/nulmeti… #nulmeting #gratis
Hogere marge door meer groenten te serveren: KHN schreef een mooi artikel over een van onze recente onderzoeken bit.ly/2zuDZjK
Variatie in de Keuken is een stichting die consumenten en professionals inspireert tot gezond en duurzaam eten. Variatie in de Keuken sluit aan bij de wensen van de consument van nu, die naast gezond en duurzaam, ook lekker wil eten. In dit kader richten we ons met name op het stimuleren van de consumptie van meer groente.
Uit de ouwe doos: Arjen Lubach maakt gehakt van alle dieet "goeroes" en is het met ons eens... het beste dieet is simpel: eet gevarieerd en niet te veel! youtube.com/watch?v=…
Dank Herman! We kijken er met plezier op terug. En vooral kijken we graag vooruit, hoe we met zijn allen verandering kunnen realiseren @gezond010 twitter.com/hermanpo…
Variatie in de Keuken is casus-leider in de Publiek Private Samenwerking ‘Food, Value & Impact’. Hier ontwikkelen wij met bedrijven en kennisinstellingen, de meest effectieve en impactvolle interventies om de consument gezondere keuzes te laten maken. wur.nl/foodvalueimpa…
VidK doet #onderzoek naar de rol van #groenten in #restaurants in #Nederland: doe gratis mee! variatieindekeuken.n… #nulmeting #gratis
Hogere marge door meer groenten te serveren: KHN schreef een mooi artikel over een van onze recente onderzoeken bit.ly/2zuDZjK