Horecava onderzoek

Beste bezoeker,

in het teken van de Horecava 2015 voeren wij een trendonderzoek uit, waarin wij onder andere onderzoeken hoeveel gram groente u uw bezoekers voorschotelt bij het hoofdgerecht en dagen wij uw creativiteit uit hoe u denkt groente (nog) lekkerder en aantrekkelijker te maken voor uw gasten. Wij vragen enkele minuten van uw tijd, alvast bedankt!

Uw gegevens worden niet openbaar gemaakt of aan derden verstrekt.

[iphorm id=”19″ name=”Trend Onderzoek Horecava”]

 


Hartelijk dank voor uw tijd,
Stichting Variatie in de Keuken

VariatieKeuken @Twitter

RT @VerbeterDwereld Van VdW project tot goed draaiende onderneming. Joris Heijnen vertelt hierover tijdens het ons lustrumfestival. eventbrite.nl/e/tickets-verb… pic.twitter.com/OrBp6Pcrh4

Beantwoorden · Retweeten · Toevoegen aan favorieten