Variatie in de keuken

Variatie in de Keuken stelt zich ten doel mensen in Nederland gevarieerder en gezonder te laten eten. In dit kader richten we ons met name op het stimuleren van de consumptie van groente.

Daartoe ontwikkelen wij een veelheid van projecten, deels op eigen initiatief en deels in opdracht van derden. De projecten variëren van onderzoek naar consumentengedrag en producteigenschappen tot de ontwikkeling en uitvoering van campagnes voor de promotie van groente en voor bewustwordingscreatie over gezonde en gevarieerde voeding. Wij ondersteunen ook bedrijven en professionals in de voedingsbranche en horeca bij het gebruik van groente. Behalve voor advisering schakelen cliënten ons in voor de ontwikkeling, het management en/of de complete uitvoering van projecten binnen ons vakgebied.

Variatie in de Keuken zet groente in de hoofdrol en inspireert mensen gezond en duurzaam te koken. Naast succesvolle campagnes als de professionele kookwedstrijd ‘VariatieChef van het Jaar’ biedt Variatie in de Keuken catering en consultancy aan het bedrijfsleven, de horeca en foodservice. Zo zijn er inmiddels meer dan 300 professionele koks getraind en projecten uitgevoerd bij o.a. Van der Valk, ROC, Rabobank, PwC, ABN AMRO en TEDx. Variatie in de Keuken inspireert en deelt kennis over duurzaam en gezond eten. Dat betekent meer groenten, meer smaak en meer variatie! Lees meer

 Inmiddels al weer de vierde editie. Lees hier meer over de verkiezing VariatieChef van het Jaar 2014.