Gezond010

In opdracht van de Gemeente Rotterdam helpt Variatie in de Keuken 15 voedselaanbieders in Rotterdam om hun aanbod gezonder te maken. Dit project valt binnen het programma Gezond010. De deelnemers krijgen een begeleidingstraject om concrete (kleine of grotere) stappen te zetten in het realiseren van een gezonder aanbod. Binnen dit project maken wij gebruik van een succesvolle begeleiding- en motivatiemethode die is ontwikkeld in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (meer informatie hier). Dit project is begonnen in februari 2018 en in de zomer zullen we de resultaten binnen hebben.

Deelnemende organisaties in dit project zijn Diergaarde Blijdorp, Sportfondsenbad, Markthal, Huis van de Wijk, Van der Valk Blijdorp, Hofplein theateropleidingen en Atletiek Rotterdam, Albert Heijn, Eneco (Eurest), Pathé bioscoop, Kinderboerderij de Blijde Wei, Erasmus Universiteit (Vitam), Ziekenhuis St. Franciscus (met twee locaties, o.a. Albron) en Eenheid Rotterdam (Sodexo).