Catering menu’s

Voor onze catering hebben wij vier prachtige menu’s ontwikkeld. Alle menu’s zijn gebaseerd op de vier seizoenen in Nederland. Zo hebben wij een lentemenu met verschillende lentegroente, een zomermenu met volop vers fruit, een herfstmenu met paddenstoelen en pompoen en een wintermenu met lekker stamppotten. 

Bekijk hier onder het totale aanbod van de gerechten per seizoen:

Lente:menukaart_catering_lente

 Zomer:

menukaart_catering_zomer

 Herfst:

menukaart_catering_herfst

Winter: 

menukaart_catering_winter

De prijzen voor de menu’s zijn afgestemd op een minimum van 25 personen.
Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Download hieronder de menu’s als pdf

menukaart_catering_lenteLente

menukaart_catering_zomerZomer

menukaart_catering_herfstHerfst

menukaart_catering_winterWinter

Klik hieronder om een offerte aan te vragen: 

offerteaanvraag