Klanten

Hoor het eens van een ander
Opdrachtgevers die u graag vertellen over hun ervaring met de Catering van Stichting Variatie in de Keuken zijn: 

PwC

Voor PwC hebben we een chique diner verzorgd voor de raad van bestuur en een 5 daags (rondreizend) evenement voor 900 personen verzorgd met overheerlijke hapjes.

ABN AMRO

Bij ABN AMRO hebben wij een in samenwerking met WeCanteen de kantine twee dagen overgenomen. We hebben daar een overheerlijke, gezonde en biologische lunch geserveerd aan honderden bankiers. 

Stichting De Nationale Denktank

Een 100% duurzame lunch is voor ons vanzelfsprekend en dit hebben wij dan ook verzorgd voor Stichting De Nationale Denktank. De lekkerste vers belegde broodjes en een heerlijke soep hebben wij verzorgd tijdens twee verschillende evenementen.

Coebergh PR

Een luxe kerstdiner is niet vreemd voor ons. Wij hebben voor Coebergh Pitch PR een heerlijk 3-gangen diner klaargemaakt voor 30 personen. Voor herhaling vatbaar want ook dit jaar is de eer aan ons om een heerlijk kerstdiner te bereiden.

Innopay,

Complete borrels organiseren wij natuurlijk ook. Innopay is hier een goed voorbeeld van!  Van garderobe tot muziek van bar met exotische sappen en biertap tot spannende borrelhapjes,  150 personen werden in de watten gelegd tijdens de opening van het nieuwe kantoor.

TEDxMaastricht 

Lunchpakketten voor 900 gasten van TEDxMaastricht. Twee heerlijke, dezelfde ochtend, vers belegde broodjes, een biologische sap aangevuld met appels die de avond van tevoren in de omgeving van Maastricht zijn geplukt, lokaler en verser kan niet!

Rabobank

Track the Talent heet het project dat de Rabobank organiseert voor jongeren. Voor het tweede jaar hebben wij daar de maaltijden voor mogen verzorgen.

Museum Van Loon Museumnacht

Iedereen kwam terug om de recepturen te vragen, zo lekker vonden ze het! Wij hebben daar is een klein keukentje een ware wok-show gegeven met overheerlijke, biologische wokgerechten.

VariatieKeuken @Twitter

Uit de ouwe doos: Arjen Lubach maakt gehakt van alle dieet "goeroes" en is het met ons eens... het beste dieet is simpel: eet gevarieerd en niet te veel! youtube.com/watch?v=fDaorm…

Beantwoorden · Retweeten · Toevoegen aan favorieten