Cateraars en bedrijfsrestaurants

Variatie in de Keuken heeft ervaring met het begeleiden van (contract) cateraars en opdrachtgevers richting een duurzaam en gezond aanbod.  Wij kunnen u hierbij van A tot Z ondersteunen. Onze diensten bestaan uit:

advies gesprek2

  • Marktonderzoek en gasttevredenheidsonderzoek
  • Menu engineering en advies
  • Campagnes en advies ter bevordering van de gezonde of duurzame keuze
  • Workshops en presentaties voor medewerkers, bediening, keukenpersoneel of gasten

 

Wilt u meer informatie dan kunt u bellen met 020-2600206 of e-mailen naar info@variatieindekeuken.nl.

VariatieKeuken @Twitter

RT @CVollebregt The new Food Challenge. Van Dam trekt 15 miljoen uit om meer plantaardige eiwitten op t menu te krijgen. telegraaf.nl/t/27630021 #zeewier

Beantwoorden · Retweeten · Toevoegen aan favorieten