Cateraars en bedrijfsrestaurants

Variatie in de Keuken heeft ervaring met het begeleiden van (contract) cateraars en opdrachtgevers richting een duurzaam en gezond aanbod.  Wij kunnen u hierbij van A tot Z ondersteunen. Onze diensten bestaan uit:

advies gesprek2

  • Marktonderzoek en gasttevredenheidsonderzoek
  • Menu engineering en advies
  • Campagnes en advies ter bevordering van de gezonde of duurzame keuze
  • Workshops en presentaties voor medewerkers, bediening, keukenpersoneel of gasten

 

Wilt u meer informatie dan kunt u bellen met 020-2600206 of e-mailen naar info@variatieindekeuken.nl.

VariatieKeuken @Twitter

Uit de ouwe doos: Arjen Lubach maakt gehakt van alle dieet "goeroes" en is het met ons eens... het beste dieet is simpel: eet gevarieerd en niet te veel! youtube.com/watch?v=fDaorm…

Beantwoorden · Retweeten · Toevoegen aan favorieten