Algemene informatie

slider_site_vidk_verkiezing2014

Verkiezing VariatieChef van het Jaar 2014

Ook dit jaar wordt VariatieChef van het Jaar weer georganiseerd. Het is inmiddels al de 4de editie en dit jaar zullen er ook weer maximaal 24 teams strijden om de titel ‘VariatieChef van het Jaar’. De koks ontwikkelen een heerlijk hoofdgerecht zonder vlees of vis met minimaal 50% groenten. De koks plaatsten deze gerechten op hun kaart en website. Hiermee worden de restaurants in de spotlights gezet, verrassen ze bestaande klanten en trekken ze nieuwe klanten aan.

Tot 16 juni kunnen de koks zich inschreven en hebben ze de tijd om het recept in te sturen en moet het inschrijfgeld ontvangen zijn. Alleen wanneer het recept en het inschrijfgeld ontvangen is dan is de aanmelding compleet.

Regionale voorrondes

Op 30 juni en 2 juli 2014 waren de regionale voorrondes. Hierbij zullen alle koks die zich ingeschreven hebben de gerechten aan de jury presenteren. Bij de regionale voorrondes wordt er per regio 1 winnaar uitgekozen door een professionele jury.

Publiek stemmen

Dit jaar zal het publiek ook een belangrijke rol spelen bij de verkiezing. Via publiekstemmen zal er per regio 1 extra winnaar uitgekozen worden. Wanneer de jurystem en de publiekstem gelijk is zal de tweede winnaar van de publiekstem doorgaan naar de finale. Zo staan er uiteindelijk 4 finalisten in de finale op 27 augustus in Librije’s Atelier.

Hoofdprijs
De uiteindelijke VariatieChef van het Jaar 2014 wint een stage bij restaurant Librije’s Zusje** en De Librije*** in Zwolle en de winnaar ontvangt één (1) jaar lang groente van Dutch Specials t.w.v €1500,-

Wedstrijdreglement
Klik hier voor wedstrijdreglement. Hierin zijn alle regels en voorwaardes te lezen van VariatieChef van het Jaar 2014

Inschrijven
De inschrijving is gesloten. Houdt de website in de gaten om je in te schrijven voor VariatieChef van het Jaar 2015

 

VariatieKeuken @Twitter

Uit de ouwe doos: Arjen Lubach maakt gehakt van alle dieet "goeroes" en is het met ons eens... het beste dieet is simpel: eet gevarieerd en niet te veel! youtube.com/watch?v=fDaorm…

Beantwoorden · Retweeten · Toevoegen aan favorieten